França estudiarà el tancament de mesquites

0

Cazeneuve anuncia que França estudiarà el tancament de mesquites

El ministre de Defensa de França, Bernard Cazeneuve, ha anunciat aquest diumenge que el Govern estudiarà el tancament de mesquites “en què es prediqui l’odi”, dos dies després dels atemptats a París, els quals es van saldar amb 129 morts.

En unes declaracions que recull el diari francès ‘Libération’, Cazeneuve ha revelat que “el Consell de Ministres deliberarà sobre la dissolució de mesquites en les quals s’apel·li a l’odi“, i alhora ha apuntat que les persones que “prediquin l’odi” podrien ser expulsades del país.

Alhora, ha sostingut que “en aquest context de guerra, l’estat d’emergència dóna uns mitjans que seran utilitzats en la seva totalitat”. “Siguin quines siguin les precaucions que prenguem davant dels bàrbars que ens han declarat la guerra, no existeix el risc zero“, ha reconegut.

Aquesta guerra serà guanyada per la República francesa, per la democràcia, pel que fa als valors que defensem i la fermesa amb la qual portarem a terme la nostra acció“, ha assegurat el ministre.

Per aquesta raó, ha demanat a la població que “continuï amb la seva vida“, argumentant que “els terroristes volen imposar la por, la negativa a viure com s’ha fet en un model de civilització, amb amor per la llibertat, la cultura i la convivència”.