Un pare rep un donatiu de 350 dies de festa

0
Jonathan Dupré i la seva filla | Foto: Twitter
Jonathan Dupré i la seva filla | Foto: Twitter
Jonathan Dupré i la seva filla | Foto: Twitter

Per cuidar de la seva filla malalta

De tant en tant sorgeixen iniciatives al món que fan confiar encara en la bondat de les persones. El darrer cas el trobem a França, on una nena de tan sols cinc anys va ser diagnosticada l’any 2014 amb un càncer de ronyó. Els seus pares, Jonathan i Marina Dupré, com és lògic, van voler estar amb la petita tot el temps possible. Ara, mesos després, el pare de la nena ha esgotat tots els dies que tenia de permís i vacances a la feina.

Amoïnat per veure de prop la possibilitat de no poder estar amb la seva filla mentre ella rep el seu tractament contra el càncer de ronyó, fa pocs dies va rebre una meravellosa noticia en forma de contribució solidària: els companys de feina del Jonathan es van reunir amb el cap de l’empresa on treballa per fer una donació massiva de dies lliures en favor d’en jonathan. És així com ara el Jonathan té 350 dies festius propis que li permetràn cuidar de la seva filla mentre duri aquest tractament.

En declaracions a mitjans locals, el pare de la nena va afirmar que es va enterar de la iniciativa dels seus companys per correu electrònic. “Em vaig emocionar molt”, va reconèixer en Jonathan. La seva filla, Naële, s’ha mostrat molt satisfeta també: “Estic molt contenta que el pare pugui quedar-se a casa amb mi”. Un final feliç que esperem sigui complet amb la recuperació total de la petita Naële.

Compartir
Article anteriorBarcelona acollirà la Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària
Article següentNo es poden despistar
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]