La Policia francesa sospita que hi ha un altre terrorista escapolit després dels atemptats de París

La Policia francesa està tractant de determinar el nombre exacte de terroristes que van participar en els atemptats del divendres a París als quals van morir 129 persones i s’inclina que hi ha un segon sospitós escapolit, a més de Salah Abdeslam, segons informa el diari ‘Le Monde’.

Fins al moment, s’ha identificat a cinc dels autors, tots ells de nacionalitat francesa: quatre dels terroristes que es van immolar (Samy Amimour, de 28 anys; Omar Ismail Mostefai, de 29; Bilal Hadfi, de 20 anys; i Brahim Abdeslam, de 31), així com de Salah Abdeslam, el francès resident a Bèlgica de 26 anys al que es busca des de l’atac.

D’altra banda, tres dels terroristes no han estat identificats: un dels autors de l’atac contra la sala de concerts Bataclan, mort a l’assalt policial; i dos dels kamikazes al costat de l’Estadi de França, a un dels quals se li va trobar un passaport sirià.

Segons ‘Le Monde‘, els investigadors confien a aconseguir la identificació dels kamikazes, ja que els rostres segueixen sent recognoscibles i també s’estan fent proves d’ADN.

Però, els investigadors encara barregen la possibilitat que hi ha un altre terrorista que va participar en els atemptats i que estaria desaparegut. Per a això, es recolzen en els nombrosos testimonis recaptats que indiquen que a bord del cotxe des del qual es van realitzar els trets contra els restaurants en els districtes 10 i 11 anaven tres persones.

Dos dels passatgers del vehicle ja han estat identificats: els germans Brahim i Salah Abdeslam, el primer dels quals va morir durant els atacs, però no així el tercer. El vehicle va ser trobat el diumenge en Montreuil, en Seine-Saint-Denis, amb tres fusells Kalashnikovs i carregadors en el seu interior.