François Delecour és el primer campió FIA R-GT de Ral.lis

0
François Delecour
www.total911.com
François Delecour
www.total911.com

El francès planeja defensar el títol per al 2016

Fotos: Press (WRC)

Amb la seva actuació en el passat Tour de Còrsega, François Delecour s’ha convertit en el primer campió de la categoria R-GT, la qual fou implantada per la FIA aquest any per a omplir les inscripcions dels diferents ral·lis i atraure més vehicles d’aquesta classe als trams de ral·li. Delecour afirma que vol continuar la temporada vinent, defenent la corona d’aquest any.

François Delecour
Press (WRC)

A bord del seu Porsche 997 GT3 Cup Ral·li de l’equip Tuthill, Delecour s’ha enfrontat a rivals de la talla de Romain Dumas o Marc Duez al llarg de la temporada a ral·lis com Monte-Carlo, Circuit d’Irlanda o el mateix Tour de Còrsega, curses de nivell internacional o mundial disputats sobre asfalt. El francès estarà present al Ral·li de Valais, última prova del Campionat Europeu de Ral·lis. (ERC)

 

 

Delecour ha assegurat:

“Aquest ha estat un any fantàstic i estic molt motivat per a tornar l’any que ve per a defensar el títol aconseguit”

El veterà pilot també defensa mesures per alterar la normativa i tornar més competitius als vehicles de la categoria R-GT – idea complicada, ja que la FIA està defensant als vehicles del grup R5 fins al punt d’haver aplicat una brida de potència més severa als vehicles RRC de cara al 2016.