L’exblaugrana renuncia com entrenador del club holandès després de cinc anys i mig al capdavant del projecte

L’AFC Ajax anuncia que Frank de Boer abandona la banqueta després de cinc anys i mig al càrrec. L’exfutbolista blaugrana considera que la decisió és “la millor”, ja que ell mateix considera que aquesta última temporada ha estat una decepció després de perdre el títol de lliga en l’última jornada.

“Aquí he passat moments fantàstics. Primer com a jugador i després com a entrenador. L’Ajax em va donar l’oportunitat d’entrenar el primer equip. Els hi estic molt agraït. Després d’haver guanyat quatre títols de lliga, la temporada 2015-2016 ha estat una decepció”, reconeix Frank De Boer en declaracions recollides pel club.

L’exblaugrana, malgrat això, admet que “per sobre de tot, em quedo amb els bons records. Sigui on sigui, seguiré d’a prop l’Ajax. És el meu club i sempre ho serà”.

 

Van der Sar, trist

Edwin van der Sar, director esportiu de l’Ajax, declara que és una “pena” que De Boer abandoni el club, però que quan els hi va comunicar van respectar la decisió i van rescindir el contracte de mutu acord: “Frank ha estat un ambaixador d’excepció pel club. Li desitgem tots els èxits en els seus projectes futurs”.