El 18è Saló de Gent Gran promourà tecnologia pels avis

El XVIII Saló de la Gent Gran de Catalunya, FiraGran 2016′, promourà l’envelliment actiu amb més de 450 activitats gratuïtes a les Drassanes Reials de Barcelona, entre el 27 i el 30 d’abril.

En un comunicat, el certamen ha explicat que preveu que l’edició superi els 40.000 visitants amb noves activitats com un concurs de sardanes, una ‘flashmob’ i un concurs en el qual participaran 36 corals.

Per convertir-se en un punt de trobada per a persones grans catalanes que portin una vida activa i participativa, FiraGran tindrà una gran caminada, una ‘màster class‘ de música i moviment, el tradicional concurs de pintura ràpida i sessions de bollywood i tai-txi taoista.

Durant quatre dies se situarà a l’exterior del recinte de Drassanes un circuit perquè les persones grans puguin fer exercici físic, i les activitats es tancaran amb un final de festa, la tarda del dissabte 30 d’abril.

Més de 100 empreses, entitats, organitzacions i institucions comptaran amb expositors per donar a conèixer els seus programes, serveis i solucions tecnològiques als visitants, a més d’oferir-los xerrades i tallers sobre el manteniment de la salut i la millora de l’accessibilitat a la llar, entre altres temes.