VÍDEO | Chen Yansheng: “El curs vinent tindrem millor equip”

0

El departament de comunicació del club blanc-i-blau publica una extensa entrevista amb Chen Yansheng, propietari i president de l’entitat

El RCD Espanyol, en la seva revista oficial, publica una extensa entrevista amb Chen Yansheng, president i propietari del club blanc-i-blau. El xinès considera que “l’Espanyol no es troba al lloc que li correspon. Cal lluitar per assolir el nivell dels millors equips mundials. Volem ser un dels referents internacionals”.

Yansheng confirma que ja ha invertit més de 100 milions d’euros en el club, i que a partir d’ara el que “volem és reconstruir la imatge i crear una bona reputació social davant dels creditors i agents financers”. El president, a més, subratlla que “hem de negociar tots els deutes, reconèixer-los i obtenir més suports de les institucions i els col·laboradors perquè el club progressi”.

 

Ambiciós a nivell esportiu

Malgrat que afronta els seus primers mesos com a president, Chen Yansheng es reconeix com un fidel seguidor del RCD Espanyol. Desitja l’equip a Europa, i diu de manera ambiciosa que “hem d’arribar a l’Europa League, i després marcar-nos l’objectiu de classificar-nos per la Champions”.

El president sap que un dels majors actius de l’entitat és el planter, i ell mateix el defineix com “La joia de la corona”. Sobre els fitxatges de cara a la propera temporada, Yansheng afirma que “el proper estiu no es faran operacions per necessitats financeres. El repte és reforçar la plantilla, tindrem un millor equip el curs vinent”. A més, no tanca les portes a l’arribada d’un futbolista xinès al primer equip ‘perico’. Suposaria un “un gran impacte al mercat asiàtic”, però abans necessitaria el vistiplau de la direcció esportiva.