Futbolistes implicats a la tragèdia de París

0
Futbolistes implicats a la tragedia de Paris - Diari Catala
Martin Kelly, un dels futbolistes implicats a la tragedia de Paris es trobava a un restaurant a prop de la zona del tiroteig | FOTO: Instagram.com/mkelly_34

Martin Kelly, jugador del Crystal Palace, va ser un dels futbolistes implicats a la tragèdia de París, ja que es trobava a la zona del tiroteig

El jugador del Crystal Palace i de la Selecció anglesa, Martin Kelly, és un dels futbolistes implicats a la tragèdia de París, ja que en el moment dels atemptats estava en un restaurant de la zona on es va produir el tiroteig. Fonts oficials van confirmar que Kelly es trobava bé després que unes hores abans aquest publiqués una foto al seu compte d’Instagram, on apareixia en un dels establiments que es pensava que havien estat atacats.

El defensa anglès no va ser convocat per Roy Hodgson per al partit amistós que la seva selecció va disputar a Alicante contra el combinat espanyol, i va aprofitar per fer una escapada a París, on unes hores abans de l’atac va penjar la citada fotografia. Davant de la preocupació dels aficionats tant del Crystal Palace com del Liverpool, el seu ex-equip, el propi Kelly es va posar en contacte directament amb el club per confirmar que es trobava en bon estat.

Antoine Griezmann i Sergi Roberto són altres casos dels futbolistes implicats a la tragèdia de París, ja que la germana del francès havia anat a la sala Bataclan i el migcampista blaugrana estava a París amb uns amics.

El davanter de l’Atlético de Madrid va explicar que la seva germana es trobava a la sala de festes Bataclan, on els terroristes van retenir un centenar de persones. Quan es va poder confirmar que Maud Griezmann havia pogut escapar, el jugador escriure a Twitter: “Gràcies a Deu que la meva germana ha pogut sortir de Bataclan. Les meves plegaries per les víctimes i la seva família.

Per la seva banda, Sergi Roberto es trobava a París aprofitant els dies lliures que Luis Enrique ha donat a la plantilla, i passejava amb dos amics quan van ser abordats per un gendarme, que va demanar als joves que tornessin a casa el més aviat possible. Tant el jugador com els seus companys de viatge no es van veure afectats pels atemptats però es troben reclosos a un apartament seguint les recomanacions de seguretat del govern francès.