No està assegurada la nova generació del Nissan GT-R

No busqueu més ni us feu més il·lusions, suposadament no hi haurà un nou Nissan GT-R fins al 2020. Però això tampoc és dolent, ja que el superesportiu japonès s’ha convertit en un objecte de culte i en una meravella per tots els amants de les quatre rodes i, sincerament, creiem que ara mateix ja és perfecte.

De tots és sabut que el Nissan GT-R s’ha convertit en una arma definitiva; és ràpid, molt ràpid, però no només en rectes, sinó que també en corbes. Té una acceleració que espanta gràcies a la tracció total i la seva presència gràcies al disseny robust el converteixen en el Godzilla que és. Millorar això és una feina molt difícil que requereix molt de temps ja que el llistó es troba per sobre dels núvols. Per aquesta raó suposem que Nissan ha decidit allargar la presentació de la futura generació ja que des de la marca són totalment conscients que no poden desacreditar un cotxe perfecte.

Futur incert per al Nissan GT-R | Diari Català
Nissan GT-R vista posterior

Però el que realment és la mala notícia és que el model actual està prop d’acabar la seva vida comercial i, per tant, suposarà que el Nissan GT-R (R35) estarà uns anys sense successor clar. Durant aquests anys hem pogut gaudir de les diferents millores que s’han anat introduint al Godzilla des que va arribar a Europa al 2009, però veiem que arriba la seva fi sense tenir idea de si hi haurà o no una nova generació, o almenys això és el que podem extreure de les paraules del director de Nissan a Austràlia:

“Sent honest, la companyia ni tan sols està parlant d’això. Estem arribant al final del cicle de vida, en termes d’automòbils, i no s’ha esmentat directament el GT-R, no ho contemplem”. “Sens dubte no serà per 2018 i ni tan sols ho veig per 2019. No està a la planificació de producte d’aquest període”.

Aquestes paraules ens deixen en un cert estat de xoc ja que sobre el Nissan GT-R planeja un núvol negre que no deixa res clar. Però, que voleu que us digui, jo confio en la marca japonesa i penso que, secretament, ja està treballant en el nou Godzilla ja que sap que si desapareix seria una notícia massa trista per a tots. Nissan, si us plau, que continuï aquesta bonica història d’amor…