Futuremark ofereix les versions dels antics Benchmarks 3DMark i PCMark de forma gratuïta en la seva versió completa amb una clau utilitzable disponible

Futuremark 3DMark Benchmarks gratis | Diari CatalàEls Benchmarks gratuïts procedeixen de la 3DMark06 cap avall, incloent 3DMark05, 3DMark03, 3DMark2001, 3Dmark2000, 3DMark99, PCMark05, PCMark04, PCMark2002 i Video2000.

Aquests Benchmarks únicament suporten manera entreteniment. No treballen amb els actuals sistemes operatius i els seus serveis en línia pots haver estat retirats. Es recomana utilitzar les últimes versions de 3DMark i PCMark per provar el maquinari i dispositius actuals. Aquests Benchmarks ja no són suportats per Futuremark, però, les empreses que necessitin informació sobre, poden posar-se en contacte amb el nostre equip de vendes per obtenir més ajuda. Els usuaris poden visitar els nostres fòrums d’ajuda i assessorament de la nostra comunitat.

Les versions antigues o Legacy de Futuremark, ja no són compatibles amb els sistemes operatius i hardware actual, pel que únicament poden servir per a testeig de hardware antic a manera d’entreteniment.

Per a tots aquells a adquirir els Benchmarks Futuremark de 3DMark poden fer a través del següent enllaç on trobareu les llicències d’activació per a aquests Benchmarks.