El Nastic rescindeix el contracte de Gal Arel - Diari Catala
El futbolista va arribar aquest estiu però no va aconseguir fer-se amb un lloc a l'onze de Vicente Moreno | FOTO: Nàstic de Tarragona

El migcampista israelià Gal Arel ha arribat a un acord amb el Nàstic per rescindir el seu contracte i abandonar el club a causa de la seva falta de minuts

Aquest dilluns a la tarda el Nàstic de Tarragona va fer oficial l’acord per rescindir el contracte de Gal Arel amb el conjunt català. Després de mitja temporada a les ordres de Vicente Moreno el migcampista ha decidit posar fi a la seva etapa com a jugador grana i buscar una nova oportunitat fora del club.

Gal Arel, que encara continuarà entrenant uns dies més a Tarragona, va arribar aquest estiu procedent del Hapoel Petah Tikva i després d’unes setmanes a prova es va considerar oportuna la seva incorporació. Finalment l’israelià no es va poder fer amb un lloc a la plantilla grana i la seva presència durant la temporada ha estat residual, havent disputat només 68 minuts en quatre partits de lliga i 172 en dos de Copa del Rey.

L’arribada de reforços al mercat d’hivern complicava encara més les opcions del futbolista, que finalment ha decidit acordar la seva sortida amb el club. Aquesta és la quarta sortida del Nàstic en aquesta finestra de fitxatges, juntament amb les de Tomeu Nadal, Fali i David Rocha.

Fabrice Ondoa, Levy Madinda, Giorgi Aburjania, Juan Muñiz, Aníbal Zurdo i uns mesos abans Cristian Lobato han estat les sis incorporacions del conjunt grana per a afrontar aquesta segona volta del campionat.