El dissabte passat es va celebrar la Gala de Campions 2015 RFME

Després de tot el treball que han fet els pilots, motoclubs, marques, equips... durant tot aquesta temporada 2015, era el moment de que tot aquest esforç es recompensés. I la sala principal de l’Auditori de Sant Cugat va ser l’escenari del gran esdeveniment organitzat per la RFME (Real Federación Motociclista Española).Gala de Campions RFME | Diari Català

Una gala que va destacar pel glamur dels assistents. Amb puntualitat, a les 11’15h del matí, es va rebre els premiats els quals van passar per la catifa vermella i van realitzar les pertinents fotografies al photocall.

Gala de Campions RFME | Diari CatalàUn cop tots assentats a dins de l’Audiori, la catalana i expilot, Eva Blanquez i el periodista de Teledeporte, David Figueira van donar la benvinguda a tots els assistents. Tanmateix, la Gala va ser gravada per Teledeporte.

La cermònia es va iniciar amb un gran tribut a totes aquelles persones que durant aquest 2015 ens han deixat. Joan Moreta, Bernat Martinez, Dani Rivas i Joan Garriga entre altres van ser recordats i homenatjats.

Gala de Campions RFME | Diari Català

El primer en tenir la paraula va ser el president de la RFME, Ángel Viladoms. Aquest va agrair el treball dels diferents premiats durant aquest any, els va felicitar i seguidament va començar ja amb l’entrega dels diplomes dels tercers, segons i primers classificats dels Campionats, Copes i Trofeus d’Espanya.

Pel que fa a la part internacional, va arrencar un cop finalitzada la nacional. En aquesta es va entregar un reconeixement a Josep María Folch i a Sebastiá Salvador, així com als diferents pilots guanyadors en Campionats de la FIM i FIM Europa com Tito Rabat, Alex Rins, Toni Bou, Maikel Melero, Josep García o Jeroni Fajardo entre altres.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, que també va assistir a l’esdeveniment, va felicitar als premiats destacant la importància pel seu municipi de tenir-los allà.

Gala de Campions RFME | Diari Català
Reconeixements Foto N.Martínez

A més a més, la Comisión Femenina de Motociclismo va tenir un gran protagonisme juntament amb la seva directora, Inés Fonseca, van estar també les tres integrants de l’equip espanyol femení del Trial de les Nacions, Mireia Conde, Elisabet Solera i Berta Abellán; Rosa Romero, subcampiona del món de Cross Country Rallies  i Sandra Gómez, subcampiona del món de Superenduro.

Inés va destacar un notable augment de la dona dins del motociclisme en tots els sentits, com també la importància de la formació que fa la Comissió amb els diferents Campus, on a més de potenciar les noies que ja corren, Fonseca vol potenciar de cara el 2016 la formació infantil per tal de crear una bona cantera de noies.

Gala de Campions RFME | Diari Català
Trial femení Foto: N.Martínez

Fonseca va realçar també l’històric Campionat Femení de Velocitat que s’ha disputat enguany i la projecció de la nova categoria femenina dins del Campionat d’Espanya de Velocitat del 2016.

Amb aquest acte, la RFME posa punt i final a la temporada 2015 i ja comença a escalfar motors pel 2016.