Un diagrama filtrat confirma les dimensions del Galaxy S7 i S7 Edge

Últimament veiem una tendència comuna en molts fabricants, el llançament de diferents versions d’un mateix telèfon, de manera que l’usuari pugui accedir a un més acord a les seves necessitats diàries. Posem com a exemple el Xperia Z5 Compact, que té totes les prestacions d’un gamma alta però amb un panell de menys dimensions.

Aquesta mateixa tendència es podrà aplicar a l’Galaxy S7 i el S7 Edge, del qual s’ha filtrat un diagrama que compara aquests dos nous dispositius de Samsung amb l’actual Galaxy S6.

Segons els diagrames, Samsung sembla haver-se decantat en què el Galaxy S7 Edge tingui una major grandària a la pantalla fins a les 5,5 polzades mentre que el Galaxy S7 tindrà 5,2 polzades, deixant enrere les 5,1 polzades dels S6.

Diagrames S7 i S7 edge

Aquest augment en la pantalla del S7 edge amb 5,5 polzades permetrà utilitzar la pantalla corbada de millor manera donant-li major entitat a una de les majors apostes de Samsung en els últims anys.

En els diagrames filtrats també s’aclareix que la part posterior de cada un d’aquests dos nous terminals seguirà sent similar al Galaxy Note 5 i el Galaxy S6 Edge+. El vidre i el metall seguiran sent els materials utilitzats per a la part del darrere sense cap canvi al respecte, l’IR Blaster sembla que no correrà la mateixa sort i podria desaparèixer al Galaxy S7 i el Galaxy S7 Edge.

Render Galaxy S7 Edge

D’altra banda també queden les especificacions de cada un dels terminals, que quedarien de la següent manera:

Especificacions tècniques Galaxy S7:

  • – CPU: Snapdragon 820 CPU (USA, Xina)/Exynos 8890 (Europe, Àsia)
  • – Pantalla: 5,2 polzades Quad HD Super AMOLED
  • – Memòria: 32GB / 64GB de memòria interna expandible; 4 GB de RAM
  • – Càmera: Posterio de 20MP Sony IMX300 amb OIS, enfocament automàtic, mida de píxel 1μm

Especificacions tècniques Galaxy S7 Edge:

  • – CPU: Snapdragon 820 CPU (USA, Xina)/Exynos 8890 (Europe, Àsia)
  • – Pantalla: Doble corbat de 5,5 polzades Quad HD Super AMOLED
  • – Memòria: 32GB / 64GB de memòria interna NO expandible; 4 GB de RAM
  • – Càmera: Posterio de 20MP Sony IMX300 amb OIS, enfocament automàtic, mida de píxel 1μm

Aquests smartphones seran presentats al MWC d’aquest any que se celebrarà del 22 al 25 de febrer, i en el qual podrem comprovar les especificacions d’aquests terminals. També comprovarem si el preu es veurà incrementat per la inclusió del escàner d’iris que tant es rumoreja.