Es filtren imatges de l’enorme tauleta Galaxy View de Samsung

Una sèrie d’imatges filtrades durant el dia d’ahir revelen més detalls de la Galaxy View, una enorme tauleta de 18.4 polzades en la qual Samsung estaria treballant.

La mateixa gegant companyia sud-coreana va confirmar el desenvolupament d’aquesta tauleta en l’esdeveniment de presentació del Note 5 al setembre, tot i que Samsung es va guardar tots els detalls i únicament van mostrar una imatge. En aquesta ocasió, la filtració de les fotografies es coneixen gràcies a SamMobile.

18,4 polzades i mànec per poder agafar-la

A les fotografies s’aprecia el que ja es coneixia: una tauleta amb grandària en diagonal de 18,4 polzades. Però una de les sorpreses més interessants en aquestes imatges és que la part posterior de la tauleta tindrà una nansa o mànec per subjectar la tauleta i poder portar-la en una mà.

Samsung Galaxy View

SamMobile pensa que la part posterior, on es troba el mànec de la tauleta, és una part desprendible, ja que també sembla que servirà com a base o suport per col·locar la tauleta sobre una taula i escriure.

De la mateixa manera, les imatges revelen que la interfície d’Android està present, per la qual cosa es confirmaria que no executarà Tizen. Des que Samsung va revelar la tauleta el mes passat, s’especulava que la Galaxy View executaria Android, ja que tota la línia Galaxy corre sobre la plataforma mòbil de Google.

Les imatges de SamMobile deixen veure que Samsung promociona aquesta tauleta per usar-se com un monitor secundari (a part d’un televisor) per veure programes de televisió; utilitzar-la en la cuina amb una guia de receptes; o amb la finalitat d’una tauleta tradicional per jugar i veure contingut a Internet.

Samsung Galaxy View

En dies passats, documents de la Comissió Federal de Comunicacions dels EUA (FCC, per les sigles en anglès), van revelar detalls de la Galaxy View, com que tindrà dues botzines estèreo a la part posterior de l’enorme tauleta, suport per a xarxes LTE, 2GB en RAM, 32GB d’emmagatzematge intern i pantalla amb resolució de 1,080p.