Galca:
El tècnic romanès ha apuntat que cal lluitar cada partit per assegurar la salvació | FOTO: RCD Espanyol

Constantin Galca ha explicat en roda de premsa que el seu equip es va alliberar amb el darrer triomf però que cal anar a Gijón concentrats i amb ambició

A la roda de premsa prèvia al duel que enfrontarà al RCD Espanyol amb l’Sporting de Gijón a l’Estadio del Molinón el tècnic blanc-i-blau, Constantin Galca, ha ressaltat la importància de sumar els tres punts en una sortida complicada. El romanès ha afirmat que la victòria contra el Deportivo de la Coruña va ser “alliberadora” però que cal ser ambiciosos i lluitar en tots els partits.

És important anar amb ambició i pensant en guanyar el partit. És un camp molt complicat, amb el suport de l’afició de l’Sporting i haurem d’estar concentrats durant els 90 minuts”, explicava Galca, que afegia que els jugadors s’han alliberat després del triomf contra el Deportivo, però repetia que “hem d’estar concentrats”.

Respecte als enfrontaments que esperen al RCD Espanyol, que es creuarà durant les properes setmanes amb rivals directes per la salvació, el tècnic ha comentat que no creu que la salvació es decideixi al pròxim mes. “Juguem contra rivals directes però no ho crec. Hem de lluitar cada partit i només penso en l’Sporting, hem de centrar-nos en això i res més. Després ja pensarem en Betis i Rayo” ha apuntat.

Pel que fa a les baixes Galca ha reconegut la importància de Caicedo, sancionat per al xoc d’aquest cap de setmana, però ha afirmat que Gerard Morenopot entrar i fer gols. Pot fer-ho bé i ser un dels jugadors importants, confio en ell“ i ha afegit que “aporta molt de treball, però el moment en que estem no es propici per a un davanter. Tot i això espero que després del triomf contra el Deportivo s’alliberi, ens ajudi i marqui.

En referencia al alguns futbolistes que no han entrenat al 100% durant la setmana, com Víctor Sánchez o Hernán Pérez, el preparador blanc-i-blau ha aclarit que, tot i estar per decidir, “si un jugador entra a la convocatòria està per jugar els 90 minuts”. Qüestionat també sobre la poca presència de jugadors del filial Galca ha restat importància a aquest fet, argumentant que “és un moment complicat per als nois de la pedrera. No és moment per a que entrin a la convocatòria, han de venir i aportar però entraran quan no hi hagi pressió.

Per últim, el romanès ha valorat el canvi de sistema, comentant que “pel moment en que estem els jugadors es troben més còmodes i juguen més directe. Han demostrat que poden anar a pressionar a dalt i jugar molt de temps en camp contrari”.