Galca:
El preparador blanc-i-blau no ha volgut revelar cap detall del possible onze titular | FOTO: RCD Espanyol

El tècnic del RCD Espanyol, Constantin Galca, ha avisat que tot i la bona ratxa el del Betis serà un partit complicat on també caldrà el suport de la grada

Tot i que el RCD Espanyol ha encadenat dues victòries a la Liga BBVA el seu entrenador, Constantin Galca, ha assegurat que contra el Betis els espera “un altre partit complicat”. Segons el romanès, els andalusos són un rival amb molta experiència i caldrà novament el suport de la grada per a aprofitar les ocasions en un duel al que arriben minvats físicament.

Estem amb confiança però ja hem parlat de que serà un partit molt complicat. El Betis és un rival amb jugadors de molta experiència i serà un duel diferent. A fora només han perdut un partit des que va arribar Merino i els seus puntes aprofiten molt bé les oportunitats”, avisava Galca.

El preparador blanc-i-blau ha advertit que necessiten “ser molt compactes, aprofitar les ocasions i els espais que ens deixin” i que el més important és “guanyar cada partit i treure el màxim. Guanyar confiança en cada enfrontament”. “Hem de treure endavant la situació i després ja jugarem millor. Quan l’equip s’obre i agafa els espais es toca més la bola però de moment ens sentim còmodes així” ha explicat sobre l’estil de joc de les darreres setmanes.

Continuant amb el tema, ha explicat que no espera un xoc similar al de Gijón, ja que “juguem a casa”. “Amb el marcador a favor hem de saber controlar el joc i donar més amplitud al camp. Ja ens ha passat algunes vegades, com a Gijón o a València, però amb l’Sporting vam tenir sort amb els pals”, ha comentat el romanès, que ha considerat que “serà molt important el suport de l’afició per a que ens porti a la victòria”.

A mode de crida als seguidors, ha demanat que “la força que ens falta, que ens la doni l’afició”, en referència al virus intestinal que ha afectat a la plantilla i que ha deixat a alguns jugadors minvats físicament. “Demà valorarem com estan els de la gastroenteritis i decidirem. Han millorat molt, la veritat, però encara hi ha alguns més afectats, com Hernán Pérez, Marco Asensio o Burgui”, apuntava Galca.

Qüestionat sobre la tornada d’Arlauskis i Caicedo, ha revelat que ja té “decidit quin porter jugarà. Pau ho ha fet bé” i que “tant de bo tingui el problema cada setmana (d’escollir entre Caicedo i Gerard Moreno). Si juguen així podria alinear perfectament als dos junts”. “Tant de bo Gerard marqui sempre”, ha finalitzat.