Galca:
El tècnic romanès ha apuntat que cal lluitar cada partit per assegurar la salvació | FOTO: RCD Espanyol

L’entrenador blanc-i-blau s’ha mostrat satisfet per la permanència assolida però ha reconegut que l’equip ha de millorar i ser més atrevit

L’entrenador del RCD Espanyol, Constantin Galca, ha assenyalat que el derbi davant el FC Barcelona es va acabar amb el tercer gol dels locals. “El tercer gol ens ha fet marxar del partit. A la primera part hem estat bé, hem competit i hem tapat les línies de passada interiors tot i que no hem arribat. El segon gol ha estat un error nostre i el tercer ve d’un servei de córner”, ha recordat. La part positiva per Galca és que “estic content perquè l’equip s’ha salvat. S’ha patit molt i cal destacar el gran treball de l’equip. Si no hi som tots, és difícil competir”.

L’entrenador, en qualsevol cas, ha indicat que “hem de millorar la nostra imatge en tots els aspectes: hem de ser més atrevits”. Així mateix, ha comentat que “volíem jugar més a la contra, buscar l’esquena dels centrals, però no ha pogut ser. No hem estat molt encertats en la sortida, sobretot a la primera part. Ells han dominat molt i no hem trobat el camí cap a la porteria contrària amb claredat”.