Després de tretze anys oferint cobertura a la indústria del videojoc, GameTrailers tanca

Una de les plataformes especialitzades en videojocs més important de la passada dècada diu adéu. Després de tretze anys, GameTrailers tanca la seva web i els seus dos canals de YouTube a partir de demà. Parlem d’un dels mitjans pioners pel que fa a la cobertura global de la indústria del videojoc mitjançant internet, amb la publicació periòdica dels nous clips provisionals de tots els jocs.

Segons ha confirmat l’equip de GameTrailers, es tracta d’una decisió presa per Defy Media, una empresa que va adquirir la propietat de GameTrailers l’any 2014 i que poc després va acomiadar a part de l’equip, una notícia que no ha arribat a la redacció fins avui. L’adéu ve acompanyat de la darrera retransmissió de l’equip a través de Twitch, sota aquestes línies, que tornarà a jugar a GTA III, el primer joc del qual van parlar.

L’esclat mediàtic de GameTrailers, un mitjà que va obrir les seves portes l’any 2002, va començar el 2005 amb l’adquisició de MTV Viacom. Va ser aquí on Geoff Keighley, una de les personalitats que més aclaparen els focus mediàtics de la premsa, va iniciar la seva escalada fins on es troba avui.

Però, amb la imparable irrupció de plataformes com YouTube o Twitch, GameTrailers ha anat perdent força fins que Defy Media ha decidit finalitzar la seva activitat amb efectes immediats avui dia 9 de febrer.

Watch live video from GameTrailers on www.twitch.tv