Garbiñe Muguruza, oberta a jugar amb Nadal - Diari Catala
La jugadora espanyola ha confessat que seria excitant jugar el torneig amb el balear | FOTO: REUTERS

La tenista espanyola Garbiñe Muguruza ha obert la porta a la possibilitat de formar parella amb Rafa Nadal per als dobles mixtes dels Jocs de Río 2016

Hores abans de debutar al torneig de Dubai la tenista hispano-veneçolana Garbiñe Muguruza ha afirmat que veu amb bons ulls la possibilitat de jugar amb Rafa Nadal els dobles mixtes dels Jocs Olímpics de Río 2016. Tot i que la seva classificació encara no està tancada i les parelles no estan definides ambdós han valorat positivament aquesta opció.

Seria excitant, em poso nerviosa de pensar-ho. No sé si passarà però, definitivament, hi penso” explicava Garbiñe Muguruza. Cap dels dos té assegurada la seva presència, ja que un dels requisits és haver participat en tres eliminatòries de Copa Davis o Fed Cup en cicle olímpic i encara no compleixen aquest requeriment, però ambdós han expressat que podria ser una bona elecció.

Qüestionat fa unes setmanes sobre el tema, Rafa Nadal va admetre que “no he parlat amb ella ni tampoc s’ha plantejat el tema de moment, però la meva intenció es jugar”, i alhora afegia que “Garbiñe ha fet un any fantàstic i és una molt bona opció”.

Més prudent es va mostrar fa uns dies la capitana de l’equip espanyol, Conchita Martínez, que va avisar que “cal vigilar amb el ranking perquè a dobles mixtes hi ha molt poques parelles i no volem quedar-nos fora”. “Tindrem una conversa per mirar quina parella pot funcionar. L’objectiu es aconseguir una medalla així que escollirem la millor. Tant Garbiñe i el seu potencial o Carla (Suárez) i la seva habilitat són molt bones i conforme evolucionin els jugadors anirem decidint”, va concloure.