Gareth Bale explota de cap

0
El millor Gareth Bale del Real Madrid - Diari Català
L'extrem va allargar la seva ratxa golejadora amb una diana contra l'Sporting de Gijón | FOTO: LaLiga.es

La temporada 2015/2016 està sent especialment exitosa per a Gareth Bale, que gràcies a set dianes amb el cap en lliga podria batre el seu rècord golejador

Set gols de cap a la Liga BBVA 2015/2016 han convertit a Gareth Bale en el màxim anotador de la temporada en aquest aspecte amb una amplia diferència amb el segon. Extrem ràpid, físic i amb un xut potent amb cama esquerra sorprèn l’eficàcia del gal·lès amb la testa, que sembla haver convertit en un recurs més en benefici del seu rendiment.

En un curs on ja suma 13 dianes i vuit assistències a la competició de la regularitat, aquest descobriment està beneficiant la trajectòria d’un davanter que amb permís de les lesions podria convertir aquesta en la seva millor campanya des que és futbolista del Real Madrid.

Tot i haver-se perdut ja cinc partits per diverses molèsties físiques i haver patit una nova lesió contra l’Sporting de Gijón, de les 20 primeres jornades de lliga l’atacant ha participat en 15 amb un balanç de 13 dianes i vuit assistències, el que significa el mateix nombre de gols i una passada definitiva més que en tota la lliga anterior. Respecte a la seva primera temporada com a jugador blanc el gal·lès iguala en assistències i només necessita dos gols per superar els registres del seu primer any a Espanya.

Encara lluny de la seva millor actuació amb el Tottenham, quan a la seva darrera campanya amb els ‘spurs’ va fer 21 gols i 9 assistències a la Premier League, la notícia més important és que Gareth Bale finalment està agafant pes a l’atac del conjunt madrileny, gràcies a una major implicació defensiva i una actitud i intensitat desconegudes fins al moment. Tant amb Rafa Benítez com amb Zinedine Zidane l’extrem sembla haver trobat el seu lloc, després de dos anys en els qual s’havia criticat el seu caràcter i el seu rendiment sobre la gespa del Santiago Bernabéu.

Si aconseguís mantenir aquesta recentment adquirida regularitat el jugador tindria a l’abast realitzar la millor temporada de la seva carrera, superant les seves campanyes més abundants pel que fa a les estadístiques en totes les competicions. En aquests sentit, la més prolífica va ser la seva última al Tottenham (12/13, 44 partits, 26 gols, 15 assistències), seguida per la del debut al Real Madrid (13/14, 44 partits, 22 gols, 12 assistències) i la del passat any (14/15, 48 partits, 17 gols, 10 assistències).