El gal·lès Gareth Bale no conduirà mai més un Lamborghini

Com tots sabeu, el sou dels futbolistes de primera divisió, sobretot aquells que juguen en els grans equips com el F.C.Barcelona o el Real Madrid, acostuma a ser totalment astronòmic i desajustat de la realitat del món. Amb aquestes grans quantitats de diners poden comprar molts coses de gran valor i, una d’elles, són els vehicles superesportius, ja siguin Ferrari, Lamborghini, Porsche, Maserati, Audi, McLaren, etc. Això no és totalment normal, però el que sí que és sorprenent és que un futbolista, en aquest cas el gal·lès del Real Madrid Gareth Bale, culpi a un Lamborghini de les seves lesions.

No sabem si aquesta notícia és més d’esports, motor o univers insòlit, però el cert és que Gareth Bale ha culpat al seu Lamborghini Huracan LP 610-4 de les continues lesions que ha sofert darrerament.

Segons publica el diari gal·lès Wales Online, el jugador del Real Madrid Garteh Bale pateix forts dolors a les cames cada cop que es puja en el seu flamant superesportiu de la marca italiana i, per aquest motiu, hauria decidit desfer-se del seu Lamborghini. En teoria, per una persona de 1,83 metres com ell no hauria de tenir cap problema per conduir aquest tipus de vehicles, i sinó només cal fixar-se amb Cristiano Ronaldo que, sent 2 centímetres més alt que Bale, condueix sense problemes una quantitat importat de superesportius, inclòs un Lamborghini Aventador. Tot i així, i fa uns quants anys, Ryan Giggs, exjugador i heroi del Manchester United, també es va queixar que aquest estil de vehicle era el causant de les seves lesions.

Durant les seves vacances d’estiu, Gareth Bale es va fotografiar amb el presumptament causant de les seves recents lesions, juntament amb un Ferrari FF, en un aeroport privat. Ara ja no tornarem a veure’l conduint el seu flamant Lamborghini Huracan LP 610-4 de color verd.