Artistes de renom com Katy Perry, o Sia li donen suport a través de Twitter

Quan algú vol ser artista, es neix amb aquest do, cert, però també cal treballar-ho. I Jack Garratt està posant tota la carn a la graella amb el seu disc de debut, Phase. El cantant està compartint diversos temes amb els quals despertar l’interès del públic per l’àlbum. Fa uns dies va estrenar Fire i ara ha fet el mateix amb Surprise Yourself.

Una bona manera d’aconseguir la fama són els mitjans de comunicació i Garrat ha pres nota d’aquesta idea. L’artista li ha donat l’exclusiva del disc a Annie Mac, que ha estrenat cançons seves al seu programa en BBC Radio 1 un dels més escoltats pels oients radiofònics. I és que quan un està intentant començar una carrera musical és important buscar-se suports perquè de vegades no només amb el talent, n’hi ha prou. Jack Garratt ja ha trobat els seus. La BBC i els Brit li han concedit els premis que li han col·locat a la cursa del número 1 en vendes i que li han convertit en la nova promesa de la música britànica.

Ell es defineix a si mateix com un artista de música electrònica encara que el seu ventall és més ampli. Els especialistes han comparat el seu ‘falset’ amb el d’Ed Sheeran, o Pharrell Williams i entre els seus fans ja es troben artistes com Katy Perry, Sia o Ellie Goulding.

Compte perquè estem davant de la gran promesa musical britànica d’aquest 2016!