El Valencia CF ha anunciat aquest dimecres l’acomiadament del tècnic britànic després dels mals resultats aconseguits

El tècnic anglès, que emprenia el seu primer gran repte com a entrenador de futbol, tindrà que veure el que queda de temporada per televisió. No li ha valgut ni la seva amistat amb l’amo, Peter Lim, amb el qual comparteix negocis fins i tot. És la crònica d’una mort anunciada. Pako Ayestarán es fa càrrec de l’equip.

El balanç de Neville al club ha estat pèssim: de 28 partits només ha guanyat deu i n’ha perdut onze. Els seus 119 dies a la banqueta no han millorat la ja de per si dolenta temporada, que va començar amb Nuno a la banqueta. El portuguès, que també va sortir del club en estranyes circumstàncies, va arribar de la mà de Jorge Mendes, poderós representant que té molt poder en la presa de decisions en el València i bona amistat amb Peter Lim.

El comunicat oficial“Després d’analitzar amb deteniment la situació esportiva, el club ha decidit realitzar aquest canvi buscant el millor interès per al València Club de Futbol en vistes al final de la present temporada. El club agraeix el seu treball a Gary Neville i li desitja la major de les sorts en el futur”