Gas Gas fitxa a Marc Colomer - Diari Catala
El pilot català formarà part del departament de desenvolupament de trial | FOTO: Gas Gas

El fabricant gironí Gas Gas ha anunciat la incorporació del campió del món de trial Marc Colomer, que formarà part del seu departament de desenvolupament

El fabricant gironí de motocicletes Gas Gas ha anunciat aquest divendres un acord amb el campió del món i ex-pilot català Marc Colomer, que aportarà la seva experiència i coneixements com a pilot al departament de desenvolupament de trial. Després de la recent adquisició de la fàbrica gironina per part de Torrot Electric la incorporació de Colomer suposa una de les primeres decisions per al rellançament de la marca en aquesta disciplina.

Marc Colomer va començar com a professional al món de la bicicleta, on es va proclamar campió mundial a la modalitat de trialsín. Entre els seus èxits esportius més importants destaquen el títol de campió del món de trial outdoor de 1996 i els tres campionats mundials indoor que va reeditar de manera consecutiva entre 1994 i 1996.

Lligat durant tota la seva carrera al món del trial, el pilot arriba a Gas Gas per a aportar la seva experiència i els seus coneixements del sector amb l’objectiu de dinamitzar i desenvolupar el seu departament de trial, que manté la gama TXT Series i, en especial, el seu model TXT Pro 300 Racing com a màxima referència mundial al trial.