Gas Gas ha començat a produir els primers motors

Després d’un any d’inactivitat a causa dels problemes financers, la empresa catalana de motos Gas Gas ha tornat a començar. Aquest  mateix mes d’abril han començat a sortir els primers motors de la nova línia de motocicletes de trial, tal com ha informat la companyia.

Recordem que Gas Gas va entrar en concurs de creditors com a conseqüència dels greus problemes econòmics i va ser adjudicada per la també empresa catalana de motocicletes Torrot. Amb aquesta injecció monetària i moral, Gas Gas ha pogut tornar a produir el que sempre ha fet.

El fundador i conseller delegat de Torrot, Iván Contreras, ha valorat molt positivament aquesta posada en marxa ja que compleix amb els plans establerts i els compromisos que s’havien marcat per tirar endavant a Gas Gas i per tal que la marca catalana torni a ocupar el lloc que es mereix dins del mercat del trial i de l’enduro. Així mateix, el director general de la marca, Juan López, va agrair el suport de Torrot i l’esforç de la plantilla per poder tirar endavant una marca llegendària que es trobava en una situació límit.

De moment, la marca acumula 2.000 comandes, de les quals el 90% aniran destinades al mercat exterior, sens dubte la gran font comercial de Gas Gas a dia d’avui. Així mateix, es seguirà apostant fort per la competició, ja sigui de trial com d’enduro.