No ho tindrà fàcil la Selecció Espanyola en el seu camí cap a l’or dels Jocs Olímpics després de conèixer els seus rivals a la fase de grups

La Selecció Espanyola masculina de bàsquet, classificada per als Jocs Olímpics de Río 2016 que disputaran a l’estiu com a vigent campiona d’Europa, s’enfrontarà amb les seleccions d’Argentina, Brasil, Lituània, Nigèria i un rival encara per conèixer dels preolímpics. L’equip dels Gasol, Navarro o Ribas no ha tingut massa sort, quedant enquadrat a un grup complicat.

D’altra banda, l’altre grup d’aquesta categoria masculina està encapçalat per la vigent campiona olímpica, Estats Units, que jugarà a primera fase contra Veneçuela, Xina, Austràlia i dos rivals encara per conèixer, que també sortiran dels grups preolímpics.

Grup A: Estats Units, Veneçuela, Xina, Austràlia + l’equip classificat del preolímpic al grup 1 + l’equip classificat preolímpic del grup 2

Grup B: Espanya, Argentina, Brasil, Nigèria, Lituània + l’equip classificat del preolímpic al grup 3.

Jocs Olimpics Basquet | Diari Catala
Espanya ha quedat enquadrada al grup de la mort en els Jocs Olímpics de Río 2016 | FOTO: Twitter

Els grups preolímpics estan formats per Itàlia, Grècia, Iran, Mèxic, Croàcia i Tunísia, que es jugaran el lloc a Torí; Sèrbia, Angola, Puerto Rico, República Txeca, Japó i Letònia, que ho faran a Belgrad; i Filipines, Canadà, Senegal, Turquia, França i Nova Zelanda, que se’l disputaran a Manila.