Gats & Botes ens mostra la muntanya i una vida saludable

0

L’espai on gaudir de la muntanya serà un plaer

És una petita empresa que neix d’una il·lusió de poder fomentar una vida saludable i activa donant suport amb l’esport i la natura com eines de treball. L’amor cap a la natura de Javier Peruga, el van portar a crear un lloc on poder reunir-se, fer esport, salut, conèixer gent i gaudir tots de la natura i la vida saludable, amb el suport de professionals del sector.

La falta de coneixement i la massificació de la muntanya, també van ser un dels punts claus per formar Gast&Botes. A G&B volem oferir uns valors i uns coneixements bàsics i tècnics per fer una pràctica segura i saludable a l’hora que sostenible.

Gràcies al volum de gent que va a la muntanya, els entorns naturals es degraden amb més freqüència i es dipositen objectes no aptes per la vida de la fauna, i volem consciència als nostres participants/socis a poder millora els nostres entorns fent que la nostra petjada sigui el més imperceptible en l’entorn a l’hora de realitzar qualsevol activitat.

gats&botes - diari catala
Foto: Gast&Botes

Qui som?

La família de Gats i Botes comptem amb professionals dels sectors del guiatge en muntanya i esports d’aventura al medi natural. La participació d’autònoms titulats en els sectors del lleure i l’esport ens recolzen a l’hora de realitzar experiències d’aventura o risc, on sempre comptarem amb la professionalitat i la seguretat d’un guia de muntanya.

Som un petit equip format per :
Javier Peruga: Tècnic esportiu en mitja muntanya
Instructor de Nòrdic Walking per INWA (internacional Nòrdic Walking
Federation)
CAFEMN (Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural)

Marc Pascual: Creador de VIDAUTONOMA, (Vidautonoma és un projecte per facilitar i apropar l’autoconsum a particulars amb la idea de disminuir la dependència de les persones envers el mercat) Enginier Agroambiental i del paisatge
Director de lleure educatiu.

Toni Lucas: CAFEMN (Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural)
Cursant formació d’ AaFE

Carla Marcos: Educadora infantil, amb el Projecte “APRENEM DIFERENT”

Tots anem amb l’objectiu comú de tirar endavant aquest projecte de Gast&Botes, ja que creiem molt important el que és portar una vida saludable i treballar valors com la generositat, l’esforç, la companyia, el respecte… Inculcar hàbits de vida saludables
i facilitar i entrenar habilitats socials com l’empatia, la comunicació, el treball en equip i la humilitat.

gats&botes - diari catala
Foto: Gast&Botes

Què fem?

Nosaltres oferim serveis com rutes dirigides per la muntanya, activitats dirigides (com la marxa nòrdica, treck, i patins nòrdics) també fer esport sense cap objectiu totalment competitiu, més aviat el contrari, entrenaments dirigits i personalitats, en grup, on poder conèixer i relacionar-te amb participants en espais naturals o a la nostra sala polivalent.

Altres productes que oferim són les excursions en grup o si es prefereix més personalitzades al gust i objectius del participant. Les festes d’aniversari temàtiques estan ambientades a tots els públics, ja que dissenyem una experiència diferent a cada aniversari, amb necessitats i gustos dels participants. Als més petits podran gaudir de Gimcanes, pernoctacions o aniversaris dinamitzats per monitors i professionals i els més grans podran gaudir d’una aventura o experiència fent una pernoctació a un refugi, aconseguir un cim tots junts o un dia d’aventura.

Pels més petits de la casa Gats i botes ha pensat en ells i com poder gaudir de la natura, companys i treure tota la seva creativitat i curiositat per la vida que els envolta amb extraescolars, casals i sortides fetes a mida per ells.

gats&botes - diari catala
Foto: Gast&Botes

Perqué?

Per què des del nostre projecte volem treballar els valors esmentats amb anterioritat. El companyerisme, autoestima, el coneixement del nostre cos i la nostra ment. Valors relacionats més directament amb la natura, l‘autosostenibilitat i l’ecologisme i preservació de la fauna i la flora del nostre territori i globalment.

La massa informació, creiem, que aporta sovint desinformació i des de G&B volem aportar un punt on poder informar-te i aprendre de la mà de professionals del sector.

El projecte va començar fa un any a principis del 2015, on de mica en mica hem anat ampliant fins a disposar d’una botiga i una sala on poder practicar diferents modalitats d’entrenament/activitats.

“Tot va començar amb una idea al cap, i veien la morfologia dels gats, el caràcter, agilitats, domini de la flexibilitat i partença a una família i a l’hora tan independents, considerem que les persones tenim un gat interior on l’hem de treure i potencia aquestes fisonomies del nostre cos i conjunt amb unes bones botes de treck, podem gaudir de la muntanya grimpant com gats“.

També en un futur es vol incorporar a les instal·lacions un Rocòdrom i era el joc de paraules Peus de GATS i BOTES de treck.