Microsoft acaba de confirmar la data d’estrena oficial de l’esperada quarta entrega de la sèrie exclusiva d’Xbox, que marca l’inici d’una nova trilogia

Arriben diverses novetats sobre la franquícia Gears of War, una sèrie de videojocs que va marcar el recorregut de Xbox 360 i que farà el salt a Xbox One el pròxim 11 d’octubreGears of War 4 marcarà l’inici d’una nova trilogia, amb nous personatges i un sistema de joc que busca evolucionar la proposta de la passada generació.

El comunicat de Microsoft anuncia:

Aquest títol marca l’inici d’una nova saga de proporcions èpiques dins una de les franquícies més famoses i estimades d’Xbox. A Gears of War 4, un nou grup d’herois s’alça davant el setge d’una aterridora amenaça. Torna a gaudir de l’essència més clàssica de la saga i sorprèn-te amb l’evolució  que ha experimentat el gameplay. T’espera una campanya emocionant, un multijugador frenètic, acció al límit i uns gràfics al més alt nivell gràcies al motor Unreal Engine 4.

Gears of War 4 arribarà amb l’opció de jugar de manera cooperativa a pantalla partida, com ja ha estat habitual a la resta d’entregues. Els usuaris que van encarregar Gears of War: Ultimate Edition podran gaudir de la beta tancada que oferirà Microsoft el dia 18 d’aquest mes; d’altra banda, els usuaris Gold també la podran gaudir una mica més tard: el dia 25.

View post on imgur.com

Ara per ara, el videojoc desenvolupat per The Coalition segueix tractant-se d’un títol exclusiu d’Xbox One. Però, podria deixar de ser així com ja ha passat amb d’altres estrenes suposadament exclusives per a la consola de Microsoft, com és el cas de Quantum Break, com ja vam anunciar fa un temps.