Gegants en animació suspesa estan llests per despertar

Fa més d’un segle, una societat secreta va descobrir una cova oculta en les profunditats de la Terra. Dins de la cova hi havien diversos gegants antics, però en un estat d’animació suspesa.

Podríem pensar que sabem la veritat sobre la història antiga de la Terra però no és així.

El Whistleblower (alertats o divulgador) Corey Goode afirma haver passat 20 anys treballant en programes espacials secrets i operacions encobertes del govern. Durant aquest període, va ser testimoni d’una multitud d’esdeveniments molt estranys i va visitar llocs que ni tan sols sabíem que existien.

Una de les més interessants va ser una càmera subterrània on existien gegants antics mantinguts en animació suspesa, des de temps immemorials. Segons Goode, la càmera va ser realitzada per antics constructors, i els “gegants adormits” que es trobaven hibernant eren els últims de la seva classe.

Diversos d’aquests gegants es van mantenir dins de càpsules de cristall, en un estat “deathlike” (similar a la mort); però no estaven morts.

Gegants en animació suspesa estan llests per despertar

Al moment de la seva desaparició, aquesta civilització posseïa capacitats tecnològiques que sobrepassaven des de lluny a la nostra. Les càmeres d’estasis van ser un testimoniatge del seu progrés, empraven tecnologia de cristall que suposadament va alterar el flux del temps. Podrien passar 30 mil anys, però per als ocupants de la càpsula de cristall, només semblaven transcórrer com trenta minuts.

La tecnologia per crear i mantenir les bombolles del temps és alguna cosa que els éssers humans aspiren un dia posseir, però segons Goode, ha estat present a la Terra durant milers d’anys.

Aquesta tecnologia antiga està inclusivament més enllà del que fins i tot la majoria creu. Es tracta de tecnologia multidimensional, cobejada no solament per humans sinó que també per extraterrestres.

Gegants en animació suspesa estan llests per despertar

La caverna subterrània no era cap secret per Goode, qui afirma haver treballat per al govern en l’ombra. De fet, va ser descoberta en algun moment durant el segle XIX:

[quote]est era un lloc que en la dècada de 1800 les persones visitaven — suposo que aquestes persones eren els anomenats Illuminati i altres grups d’elit, els qui visitaven aquesta zona que era com una gruta i una cova subterrània.[/quote]

Aquest lloc es trobava cobert amb un material fosc fins a prop de 90 peus. I hi havia un antic llenguatge desconegut que envoltava l’interior. També hi havia tres sarcòfags que es trobaven en una formació en el pis.

Entre els tres sarcòfags hi havia un pedestal en forma de galleda amb “una matriu de cristall blau brillant amb una espècie de tela d’aranya que connectava les quatre cantonades.”

Goode creu que aquest cristall era el responsable de crear i mantenir la bombolla de temps.

Els tres taüts gegants posseïen en el seu interior “éssers molt alts, com a éssers humans però grans, gegants, amb barbes de color vermellós i pell blanca pàl·lida.

I el misteri va més enllà. Goode va recordar que els gegants humanoides semblen estar comprimits en els sarcòfags per ser massa alts. Les mirades que ells posseeixen denota això. A més les càmeres d’estasis havien estat construïdes originalment per altres éssers i els gegants eren intrusos, que simplement havien pres avantatge de l’alta tecnologia antiga.

Gegants en animació suspesa estan llests per despertar

Ningú sap qui eren o d’on venien, però Goode afirma que hi ha incomptables altres gegants en càmeres d’estasis a tot el món.

Gegants en animació suspesa estan llests per despertar

En tot costat, sí, en tot el planeta. En algunes àrees, alguns dels éssers que es van trobar en estasis eren d’un grup ètnic diferent que, suposo van trobar aquestes tecnologies i van aprendre a utilitzar-les. Però gegants del tipus cap vermell, barba vermella van ser trobats solament a Europa i les Américas.

[quote] Aquesta tecnologia es troba sota la superfície de la Terra en abundància. I també hi ha molts d’aquests llocs on s’han trobat gegants, però com no hi havia la tecnologia, els éssers estaven morts.[/quote]

Goode fins i tot va proporcionar evidència visual per sostenir les seves afirmacions. El següent vídeo mostra un dels éssers antics, la càmera dels quals d’estasis havia estat manipulada i va morir com a conseqüència d’això:

Interessant tenir en compte els altres elements presents en el sarcòfag, com el peix d’or gravat amb símbols cuneïformes sumeris. Goode va afirmar que no era inusual trobar aquests artefactes i va assenyalar que també van estar presents en les parets d’altres càmeres d’estasis antics símbols egipcis i hindús.

I existien inscripcions fora de lloc i temps

Just en l’entrada hi havia una pedra gran que sobresortia, arrodonida cap a fora i situada abans de l’ingrés a la gruta. Les persones en ingressar escrivien els seus noms en ella. I un dels noms que hi havia era Abraham Lincoln.

Encara que aquesta afirmació soni escandalosa, hem d’assenyalar que pot haver-hi una mica de veritat darrere. En 1848, durant la seva visita a les Cataractes del Niàgara, Lincoln va donar un discurs en el qual va esmentar als antics gegants:

Els ulls d’aquesta espècie de gegants extints, els ossos dels quals omplen els formiguers d’Amèrica, han mirat el Niagara, tal com nosaltres ho fem ara.”

Potser es pregunta com Corey Goode va obtenir accés a tota aquesta informació…

Gegants en animació suspesa estan llests per despertar

Mentre servia al programa de l’espai secret, ell analitzava rutinàriament informació sobre el que cridava càpsules de vidre. Aquests coixinets de cristall eren tan velles com les càmeres d’estasis i van servir com a enciclopèdies antigues, proporcionant informació sobre el nostre planeta, secrets del passat, visites extraterrestres i diverses tecnologies alienígenes.

Podem confiar en la Divulgació de Goode?

Algunes de les seves afirmacions semblen ser verificades pel descobriment d’esquelets gegants a tot el món. Sempre que sigui possible, aquests descobriments es van mantenir secrets o reprimits pels poders a càrrec.

Pràcticament hi ha centenars d’informes d’humanoides inusualment grans que segueixen sent oposats, però l’evidència física és gairebé impossible d’aconseguir.

De moment, Goode no té evidència per sostenir les seves afirmacions. Tal vegada això canviarà en el futur, quan els gegants despertin o bé, tornin els antics constructors.

Hi ha un enorme canvi vibratori del nostre sistema solar. Suposadament estem canviant, graduant d’una densitat a una altra. Estem en transició. Així que si això és cert i aquests éssers estan despertant durant aquest període de temps, jo podria especular solament que volen ser part d’això.

Anunnakis…?