Generó respon: “La CUP no posa línies vermelles”

0
Xevi Genero
Xevi Generó, de la CUP | Foto: Europa Press

El responsable de la CUP dóna resposta a Marta Pascal, que havia demanat als cupaires no utilitzar el RUI com “element de pressió”

Xevi Generó, membre del secretariat general de la CUP, ha donat resposta via Twitter a les declaracions de la coordinadora general del Partit Demòcrata Català (PDC), Marta Pascal, en les quals demanava als cupaires no utilitzar el RUI com “element de pressió”. En dos piulades, Generó ha volgut deixar clar que “la CUP no posa línies vermelles” però “demana acabar amb el procés i clarificar els últims mesos”.

Generó ha reconegut que des del passat 30 de juny la CUP ha demanat trobar-se amb el president Carles Puigdemont per debatre alguns temes, entre ells el referèndum unilateral d’independència, però, en paraules de Xevi Generó, “sense xantatges ni imposicions”.

 

La CUP es veurà amb el president Puigdemont la setmana vinent. Els cupaires són claus per a que el proper 28 de setembre Puigdemont pugui passar al Parlament la qüestió de confiança a la que se sotmet. D’altra banda, les negociacions entre Govern i CUP també tenen a veure amb els Pressupostos del 2017, l’aprovació dels quals alguns a les files de JxSí han volgut lligar a la qüestió de confiança.