Genesis G90, aquí comença el luxe coreà

0
Genesis G90, aquí comença el luxe coreà | Diari Català
Esbós del Genesis G90

El Genesis G90 és el primer model de la nova marca Premium de Hyundai

Fa uns dies explicàvem Genesis, la nova marca independent de Hyundai on posicionaria els seus vehicles Premium. Ara, amb ganes i il·lusió, la marca ha revelat el primer esbós del Genesis G90 que serà la nova berlina de luxe top de la gamma.

Amb un disseny elegant i imponent carregat de tecnologia, el G90 al·ludeix al recent llançament de la marca Genesis marcant la seva direcció i futura línia de disseny. Woong-Chul Yang, cap del Centre de R&D de Hyundai i Vicepresident de Hyundai Motor, ha declarat: “La nova berlina Genesis G90 de gran luxe atorgarà un concepte de “nou luxe” als nostres clients. El G90 es troba en la cúspide de la marca Genesis i demostra com som capaços d’aplicar els nostres valors humans centrats a proporcionar la veritable satisfacció al client en tots els aspectes orientat a l’experiència del propietari d’un vehicle”.

Com model insígnia de la marca coreana, el Genesis G90 és un cotxe que inspira canvi i innovació que serà la referència dins de la marca. Amb èmfasi en la tecnologia centrada en els passatgers combinada amb una conducció dinàmica, la marca assegura que el G90 ofereix les millors característiques de seguretat i innovació tecnològica per diferenciar-se dins del mercat de luxe.

El Genesis G90 mostra el nou estil de disseny anomenat Athletic Elegance, interpretat per la nova divisió del disseny Prestige Design per tal d’aportar elegància i distinció al nou model. Coronada amb l’emblema de Genesis, l’enorme graella combina amb unes òptiques ben treballades que aporten caràcter al cotxe orientant-lo cap al futur.

Hyundai va crear la marca Genesis per a una nova generació de consumidors exigents que no només vulguin les marques Premium de sempre. La marca preveu llançar sis nous models Genesis fins al 2020. El llançament del G90 està previst per a principis del proper mes a Corea del Sud, però de moment sembla que la cosa promet força.