La gent pot menjar al ‘Tast a la Rambla’

0
La 2a Fira Gastronòmica de 'Tast a La Rambla', al 2015 | DIARIO GASTRONOMÍA (TWITTER)
La 2a Fira Gastronòmica de 'Tast a La Rambla', al 2015 | DIARIO GASTRONOMÍA (TWITTER)

Barcelona celebra la 3a fira gastronòmica, amb 50 establiments participants

Per tercer any consecutiu, la Rambla es transforma en un autèntic passeig de menjar, amb vestits de diferents receptes culinàries. Els 50 establiments participants, aquest 2016, es repartiran entre 5 zones amb propostes que defineixen la gastronomia barcelonina: cuina d’autor, cuina tradicional, tapes i platets, pastisseries i entrepans de Barcelona.

‘Tast a la Rambla’ ofereix una ocasió única per degustar plats d’alta cuina, molts d’ells procedents d’establiments amb estrella Michelin, a un preu de 4 € cada tapa.

Entre els restaurants participants destaquen alguns clàssics com, ‘Espai Cru’, ‘Dos Escuradents’, ‘Gaig’, ‘Mà Trencada’, ‘Oaxaca’, ‘Petit Comitè’, o ‘Via Veneto‘, a més d’uns altres de recent obertura, com a ‘Alquímia Fogo‘, ‘Crocodile Monkey‘, ‘Estimar’, o ‘Oncle Carlos‘, dividits, tots ells, en sis temàtiques culinàries.