Gent Solidària de Terrassa guanya un premi

0
gent solidaria de terrassa - Diari Català
Foto: www.gentsolidaria.com

Han aconseguit el premi a la solidaritat del Gremi de Construcció del Vallès

L’entitat Gent Solidària de Terrassa ha rebut aquest divendres el Premi a la Solidaritat del Gremi de la Construcció del Vallès (GCV), dotat amb 3.000 euros, ha informat Cecot aquest divendres en un comunicat.

Es tracta d’un reconeixement que atorga el GCV a projectes socials desenvolupats a la comarca i en benefici dels col·lectius més desafavorits, i d’una forma discreta i altruista.

L’entitat, constituïda el 1997 combat la pobresa i l’exclusió social a la ciutat egarenca, especialment entre els nens i ancians, amb una quarantena de voluntaris; ha estat el projecte guanyador de les tretze candidatures que s’han presentat al Premi a la Solidaritat.

Gent Solidària de Terrassa va atendre mensualment de mitjana durant el 2015 230 famílies, i el número aproximat de beneficiats va ser de 800, unes xifres que han assegurat que preveuen mantenir aquest any.

Aquesta ha estat la quarta edició del premi, que s’ha celebrat a la seu del CGV, a Terrassa, i ha comptat amb la presència, entre d’altres, de la regidora de Seguretat, Salut i Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament, Maruja Rambla.