George Clooney, sobre Donald Trump: “És un feixista xenòfob”

0
George Clooney
Foto: Europa Press

“Només és un oportunista. Ara és un feixista, un feixista xenòfob”, ha afirmat l’actor George Clooney, en una entrevista concedida al diari ‘The Guardian’ a Berlín

L’actor estatunidenc George Clooney ha assegurat que el precandidat presidencial del Partit Republicà Donald Trump és un “feixista xenòfob” i “un oportunista“, i alhora ha manifestat el seu suport a la precandidata demòcrata Hillary Clinton, per a qui està recaptant fons.

Només és un oportunista. Ara és un feixista, un feixista xenòfob“, ha afirmat l’actor protagonista de l’última pel·lícula dels germans Coen, ‘Ave, César!, en una entrevista concedida al diari ‘The Guardian’ a Berlín.

Clooney ha explicat que en una ocasió va estar xerrant “durant una estona” amb Donald Trump i que després el magnat va anar a un programa de televisió i el va definir com “molt curt”. “Parlem durant una estona. Després ell va estar amb Larry King i li va dir que jo era molt curt. Jo em vaig quedar del tipus: ‘Només vaig estar assegut tota l’estona, Donald!'”, ha explicat.

L’actor ha confiat que els estatunidencs prenguin la millor decisió a les urnes parafrasejant una frase atribuïda a Winston Churchill. “Pots comptar que els americans facin el correcte quan hagin esgotat la resta de possibilitats“, ha ironitzat.

“Posem les coses en perspectiva. El fet cert és que, en temporada electoral, les coses s’embogeixen i les veus més altes són les més extremes i les que més arriben. Així se sent una idea estúpida de manera massiva, com que anem a prohibir als musulmans al país. Però no anem a fer-ho mai”, ha explicat.

L’actor estatunidenc ha declarat que dóna suport a Hillary Clinton en la seva carrera cap a la Casa Blanca i ha dit que està recaptant fons per a la seva campanya. El 2012, segons recorda ‘The Guardian’, un acte de Clooney per abonar Obama va recaptar més de 12 milions de dòlars (10,9 milions d’euros).