George Shaw, gol del mes de l'Everton - Diari Catala
El jove aficionat 'toffee' va rebre el premi de les mans de l'entrenador català Roberto Martínez | FOTO: @Everton

George Shaw, un nen amb paràlisi cerebral, va rebre un homenatge a Goodison Park i unes setmanes després ha guanyat el premi al gol del més de l’Everton

George Shaw és un aficionat de l’Everton amb paràlisi cerebral que va complir el seu somni de conèixer el seu ídol, Gerard Deulofeu. Després de participar en un acte a Goodison Park al descans d’un partit, en el qual va poder anotar un gol en una de les porteries de l’estadi, l’afició ha volgut tenir un detall amb el jove, que ha estat escollit com a guanyador del gol del mes de l’Everton.

Després que el seu pare pengés un vídeo a les xarxes socials amb el petit George regatejant amb una pilota i la seva samarreta, Gerard Deulofeu es va interessar per la seva història i ben aviat el va convidar a veure un partit de l’equip i a conèixer a la plantilla. Al descans d’aquell enfrontament el jove va rebre un homenatge i vestit amb la indumentària dels ‘toffees’ va poder marcar un gol a una de les porteries de Goodison Park, rebent una sonora ovació.

Unes setmanes després la seva diana ha rebut el premi al gol del mes de l’Everton, superant en vots a les de Ross Barkley i Aaron Lennon, i George Shaw ha estat convidat novament a la ciutat esportiva per rebre el guardó de les mans de l’entrenador de l’equip anglès, Roberto Martínez.