Gerard Moreno es queixa de la campanya contra l'Espanyol | Diari Català
Gerard Moreno es queixa de la campanya contra l'Espanyol | FOTO: europapress.es

Gerard Moreno es queixa de la campanya mediàtica que hi ha en contra de l’Espanyol i acusa els jugadors del FC Barcelona de provocadors

El futbolista del RCD Espanyol Gerard Moreno ha assegurat després del derbi de Copa del Rey d’aquest dimecres que hi havia “una sèrie de jugadors” del FC Barcelona esperant-los al túnel de vestidors i que la “campanya” que hi ha sobre que el seu equip que és “violent” al final ha acabat beneficiant el conjunt de Luis Enrique Martínez.

“Ens han esperat, ho ha escoltat molta gent. Hem anat a saludar a la nostra afició per donar-los les gràcies i quan hem arribat al túnel, hi havia una sèrie de jugadors esperant-nos i al final, si et provoquen i et provoquen, saltes. L’altre dia no ens van esperar perquè van empatar i van perdre dos punts. No sé el que volien, l’altre dia es van ficar ràpid al vestidor”, ha dit el davanter en el programa ‘Al Primer Toque’ d’Onda Cero.

A més, el català ha afirmat que des que els dos equips es van veure les cares dissabte passat, en aquesta ocasió en partit pertanyent a la divuitena jornada de la Lliga BBVA, s’han “sentit molt injustament tractats”. “Estem fotuts i calents. Des del partit de lliga se’ns ha tractat de manera molt injusta. Sabíem que després d’això aquest dimecres passarien coses al terreny de joc, i així ha succeït. Ens n’anem molt enfadats”, ha apuntat.