Gerard Piqué marca el quart gol de la seva carrera en partits contra el RCD Espanyol, que és l’equip que més gols ha rebut del central blaugrana

Gerard Piqué va ser protagonista tant dins com fora del camp en el segon derbi del FC Barcelona contra l’Espanyol. Abans de les seves polèmiques declaracions a peu de camp, el central del FC Barcelona va aconseguir la seva quarta diana contra l’equip blanc-i-blau. Sens dubte, l’Espanyol és la víctima preferida de Piqué, que ja els hi ha marcat dos gols a la Copa del Rey i dos a la lliga, tots al Camp Nou.

Els altres tres gols de Piqué a l’Espanyol

El primer gol de Gerard Piqué contra l’Espanyol va ser al Camp Nou i també a la Copa del Rey. Va tornar a ser al gener, anotant el gol que posava els blaugrana amb 3-0 a favor en un derbi que va acabar 3-2, amb el FC Barcelona passant l’eliminatòria. Va ser fruit d’una jugada d’estratègia, en un córner picat en curt amb un posterior centre que Piqué remataria de cap.

El seu segon gol contra els blanc-i-blausa la lliga, va ser a finals de la temporada 2010-2011. Gerard Piqué va marcar una nova diana contra l’Espanyol i, una altra vegada, va ser rematant un córner, tot i que aquell cop va ser amb una centrada directa. En aquell partit, el gol del central català va suposar la sentència en un duel que va acabar 2-0.

El seu tercer gol contra els blanc-i-blaus va ser durant derbi de la temporada passada a la lliga i, precisament, tornant a posar el 3-1 al marcador. Va ser també de cap a la sortida d’un altre córner en un partit que acabaria amb 5-1 al marcador.