Gerard Piqué desafia l’Espanyol

0
Gerard Piqué desafia a l'afició de l'Espanyol | Diari Català
El central blaugrana ha tornat a ser protagonista del derbi, pel seu gol i per unes declaracions polèmiques en acabar el xoc | Sportyou.es

Després del duel de Copa del Rey al Camp Nou, Gerard Piqué s’ha mostrat descontent amb el seu rival, del qual ha criticat l’estil de joc i la seva afició

Tot just acabar el partit d’anada de l’eliminatòria entre el FC Barcelona i l’RCD Espanyol, Gerard Piqué ha tornat a crear polèmica amb unes declaracions sobre els seus adversaris, criticant la seva manera de jugar i reptant a l’afició blanc-i-blava a omplir l’RCDE Stadium a la tornada.

Gerard Piqué ha estat entrevistat avui en acabar l’enfrontament, del qual ha estat protagonista en anotar un dels gols de la victòria del seu equip, i malgrat començar la seva declaració en un to conciliador ha acabat atacant directament al conjunt espanyolista. El central blaugrana ha comentat quehi ha àrbitres que t’ho permeten tot i altres que no. Avui els hi ha tocat un que no, i tot seguit ha afegit que el futbol no és futbol americà, es tracta de jugar una pilota, passar-se-la i tractar de fer gol. Ells tenen la seva manera de jugar i nosaltres la nostra.

Després de la seva crítica a l’agressivitat mostrada pels jugadors de l’RCD Espanyol el defensa ha desafiat a la seva afició, quan després d’explicar que aniran a l’RCDE Stadiuma competir” s’ha referit a l’ambient que els esperarà al coliseu blanc-i-blau mencionant que “ells es denominen com una ‘Meravellosa Minoria’, doncs espero que com a mínim omplin el camp i no siguin tan minoria com l’altre dia, que no estava ni ple”.