Gerard Piqué, en una entrevista concedida a ‘El Mundo’, parla sobre  la seva personalitat i els motius pels quals juga amb ‘La Roja’

“Sóc molt impulsiu, una persona a la qual li va ‘la marxa’ que intenta trencar amb allò establert”. Gerard Piqué, conegut arreu del món per la seva qualitat futbolística i per no tenir pèls a la llengua, es sincera en una entrevista concedida a la revista ‘Papel’ del diari ‘El Mundo’.

Piqué, al qual no li agrada amagar-se mai, explica que “Sembla que tots ens hem de marcar de la línia que marca la societat, i a vegades m’agrada sortir-me’n. Faig el que sento en tot moment, i sóc feliç sent-ho”.

Selecció Espanyola

El defensa blaugrana, jugador indiscutible de la ‘La Roja, afirma que si a dia d’avui va amb la Selecció Espanyol de futbol és “perquè sento que hi he de jugar. És una selecció que és molt bona, i perquè ara mateix sóc espanyol”.

Piqué, a més, comenta que no sap “què passarà en el futur”, però deixa clar que no es vol “posicionar” a favor de cap ideologia perquè és un “personatge públic”. El català, no obstant, afegeix que “hi ha molta gent de Catalunya i Espanya que ha donat suport al referèndum, però que no vol la independència”.