Piqué, millor esportista català del 2015

0
Gerard Piqué va emocionar-se sobre l’escenari quan va recollit el premi a mans de Carles Puigdemont | FOTO: europapress.es

La Festa de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), premia Gerard Piqué com el millor esportista català del 2015

Color blaugrana. La Festa de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), va tenyir-se amb els colors del FC Barcelona durant l’entrega de premis.

El FC Barcelona va rebre el premi que el condecora com el millor club català del 2015, i Gerard Piqué va ser guardonat com el millor esportista català de l’any passat.

Emocionat

El defensa central del FC Barcelona va emocionar-se sobre l’escenari quan va recollit el premi a mans de Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya. Gerard Piqué, entre llàgrimes, va dedicar-li el premi als seus pares assenyalant que m’ho han donat tot. Es queixen que mai li dedico els gols, però sé que aquests premis són molt important per ells”.

Sobre el premi, Gerard Piqué va reconèixer que “en una carrera professional hi ha bons i mals moments. Mai t’has de creure ni superior ni el pitjor de tots. Amb els anys te n’adones que has de seguir endavant”. A més, va afegir que “representar per tot el món un país com Catalunya i un club com el FC Barcelona em fa sentir orgullós”.