Gerard Moreno canviaria el seu “pitxitxi” per més punts

0

El davanter blanc-i-blau es mostra convençut que amb la primera victòria tot es veurà amb més optimisme.

Gerard Moreno comparteix el ‘Pitxitxi’ d’aquestes dues primeres jornades de Lliga, un fet que qualifica com “anecdòtic” perquè preferiria que “l’equip tingués més punts”. Destaca que “anirem a més perquè les sensacions són molt diferents a l’any passat. Amb el pas dels mesos es veurà un bloc més unit i més fort”.

Considera que l’aturada de Lliga “ens ve bé per agafar els nous mecanismes que vol el cos tècnic” i destaca que ja tenen al cap la idea “d’anar a guanyar” a Anoeta.

Reconeix que encara s’ha de millorar anímicament per evitar que la bona feina de 70 minuts es perdi per culpa dels nervis i evitar que “ens afecti tant quan vam encaixar un gol. Estic convençut que quan arribi la primera victòria tot es veurà amb més optimisme”.

Aquesta sensació de seguretat li fa confessar que “veig l’equip més fort, entrena amb intensitat i això fa que treballem amb ganes i ambició. Crec que el club s’està fent gran en tots els sentits. Hi ha hagut un canvi de grup, d’entrenador … El club vol anar a més i transmetre ambició. Insisteixo que amb una victòria es podrà treballar amb més tranquil·litat”.