El germà d’Obama votarà a Trump

0
Donald Trump primaries republicans
Foto: Europa Press

Malik Obama admet en una entrevista que votarà el candidat republicà a les eleccions de novembre i afirma sentir-se decebut amb les polítiques del seu germà

Malik Obama, germà per part de pare del president dels Estats Units, ha anunciat que votarà el republicà Donald Trump en les eleccions del pròxim 8 de novembre i ha reconegut la seva decepció per les polítiques de l’actual mandatari.

Malik, que va néixer un any abans que el seu pare abandonés Kènia i emigrés als Estats Units, ha explicat en una entrevista a Reuters que se sent més pròxim a les idees de Trump. “Crec que parla des del cor i no intenta ser políticament correcte. És directe”, ha dit des de la població keniana de Kogelo.

A Malik no el molesten, per exemple, les dures paraules del magnat novaiorquès contra la comunitat islàmica. “Sóc musulmà, però no pots anar per aquí disparant i matant gent només en nom de l’islam”, ha explicat.

Malik ha criticat el llegat del seu germà a la Casa Blanca, ja que considera que no ha millorat la vida de la població i de la seva família, tot i les expectatives sorgides després del comicis del 2008. En aquest sentit, ha defensat el seu dret a desmarcar-se de l’actual president a pesar del llaç familiar i ha apel·lat a la llibertat d’expressió.

La confessió del germà, tot i això, ha servit d’artilleria política per a Trump, que no ha perdut el temps a pronunciar-se. “Probablement ha estat tractat tan malament com tots els altres”, ha escrit a Twitter.