Germán Rodríguez dirigirà la campanya de Chacón

0
Germán Rodríguez
EP: Germán Rodríguez
Germán Rodríguez
EP: Germán Rodríguez

Esther Niubó, que ha destacat que és la “primera decisió” del PSC

El secretariat del PSC ha aprovat aquest dilluns per unanimitat que el diputat del PSC al Congrés Germán Rodríguez sigui el responsable de la campanya dels socialistes catalans a les eleccions generals, en què tenen l’exministra Carme Chacón com a candidata.

Ho ha explicat en roda de premsa la portaveu del partit, Esther Niubó, que ha destacat que és la “primera decisió” del PSC per posar en marxa la maquinària electoral amb l’objectiu de guanyar les generals.

Rodríguez és una persona de la màxima confiança de Chacón, que va ser cap de gabinet i director de comunicació durant el seu pas pels ministeris d’Habitatge i Defensa, i és diputat des de finals 2012, quan va entrar substituint Dani Fernández.

És tradició en el PSC que el director de campanya tingui un lloc rellevant a la llista final, tot i que encara no està definit quin lloc ocuparà Rodríguez, i les llistes no quedaran definides fins al Consell Nacional del dissabte 24 d’octubre.

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha tingut un gran protagonisme en la campanya del PSC en les catalanes, i el partit de Miquel Iceta compte que torni a tenir un paper important a Catalunya en la campanya de les generals: “Jugarem molt fort aquesta carta”, ha assegurat Niubó.