Girauta: “C’s estarà al Govern espanyol per poc que l’aritmètica ho permeti”

0
Juan Carlos Girauta Inés Arrimadas Ciutadans
Inés Arrimadas i Joan Carlos Girauta | Foto: Europa Press.

El cap de llista de Ciutadans per Barcelona, Juan Carlos Girauta, ha declarat que l’objectiu de la formació és ser part fonamental d’un acord de govern a Espanya

El cap de llista de Ciutadans per Barcelona, Juan Carlos Girauta, ha assegurat aquest dimarts que, després de les eleccions generals, “Ciutadans estarà al Govern central per poc que l’aritmètica ho permeti perquè és un partit de Govern“, tot i que ha matisat que això sempre dependrà dels resultats que obtinguin els partits en els pròxims comicis i de la possibilitat d’arribar a acords.

“Ciutadans no es presenta a les eleccions per tenir molta influència des de l’oposició”, ha explicat en roda de premsa juntament a la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, i el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, on ha exposat que el seu objectiu és ser part fonamental d’un acord de Govern a Espanya.

Així, ha defensat un acord que no sigui només d’investidura que incorpori aspectes essencials per al seu partit i ha afegit: “Per garantir que les coses es faran el millor possible és que estiguis a l’Executiu”.

 

Objectius

Després de preguntar-li per quins objectius es plantegen superar en aquests comicis, Girauta ha asseverat que li agradaria obtenir un diputat per Girona, on no ho van aconseguir el 20D.

També ha afirmat que Ciutadans ha estat l’únic partit que va fer autocrítica després dels comicis de desembre i ha criticat que no es comentés, segons la seva opinió, que malgrat els pobres resultats del partit a Catalunya obtinguessin més vots a Barcelona que CDC: “Em sembla noticiós”.

 

Eslògan per a Catalunya

Arrimadas ha mostrat l’eslògan que Ciutadans farà servir a Catalunya, ‘Un president català per canviar Espanya’, que la líder de l’oposició ha defensat perquè el partit taronja comparteix “les prioritats que tenen els catalans”.

El monotema del separatisme ha fracassat, està esgotat, i demà mateix veurem al Parlament de Catalunya que no tenim Pressupostos, un Govern sòlid ni un projecte per a Catalunya”, ha afegit.