Girona acollirà la primera fira d’educació familiar al desembre

0
Fira Girona
Foto: EUREKAKIDS

Girona acollirà del 5 al 8 de desembre la primera edició de la fira ‘Yo quiero ser’

Fira Girona
Foto: EUREKAKIDS

Girona acollirà del 5 al 8 de desembre la primera edició de la fira ‘Yo quiero ser’, una fira destinada a l’entreteniment i educació familiar, que pretén acostar les professions a nens d’entre 3 i 12 anys, i que està organitzada per l’empresa Eurekakids.

A través d’un comunicat, l’Ajuntament de Girona ha assegurat que la fira, que es farà al palau de fires de Girona, neix amb la voluntat que arribi a ser una referència de l’àmbit familiar.

L’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, ha assegurat que amb aquest tipus de fires cada vegada s’orienta la ciutat cap a un model familiar i ha emfatitzat en la part educativa i pedagògica d’un projecte que “lliga molt amb els valors de la ciutat”.

El projecte, que tindrà múltiples activitats i obrirà de 10 a 19 hores els quatre dies, té la voluntat que els nens siguin adults i realitzin tasques pròpies de professionals com fusters, periodistes, pastissers i dentistes, i així poder acostar el món professional als nens.

L’acte també servirà per fer la presentació de l’últim disc de Wonderful Gis, departament musical d’Eurekakids i que comptarà amb la presència de la cantant Gisela, que interpretarà les cançons del disc.