Els de Machín visiten el Valladolid amb rotacions i amb ganes de fer un pas més per assegurar-se el playoff d’ascens a Primera Divisió

Qui no hi cregui, que baixi del carro. Encara que pocs són els que pensen que el Girona no disputarà el playoff d’ascens a la Liga BBVA. Els de Machín tenen aquest vespre una nova oportunitat per apropar-se, una mica més, a un somni que mesos enrere semblava impossible per la dinàmica de l’equip.

Aquesta segona volta, afortunadament, el Girona ha fet un gir de 180º; i gràcies a la solidesa defensiva el vestidor ha aconseguit escalar posicions a la taula classificatòria fins al punt de situar-se en posicions privilegiades.

Després d’encadenar dues ensopegades de manera consecutiva, els de Machín van retrobar-se amb la victòria a Montilivi davant el Mallorca (1-0): “Fa temps que diem que depenem de nosaltres mateixos per disputar el playoff. Volíem arribar amb possibilitats a les últimes tres jornades. Estem on volem, així que podem dir que si guanyem els tres partits que ens queden hi serem”.

Amb rotacions

Conscient de la transcendència dels últims tres partits de lliga, i separats per pocs dies entre sí, Machín farà rotacions per tal de dosificar l’equip i evitar que  pateixin la càrrega física: “Sempre he dit que tinc una plantilla competitiva i ho he de corroborar amb fets”.

Així, Alcalá i Granell retornaran a l’onze titular, de la mateixa manera que ho faran Pablo Maffeo, Alcaraz i Mata. L’home gol formarà parella amb Cristian Herrera a la recerca de les dianes que catapultin el Girona cap al playoff d’ascens.

 

20.30h | Real Valladolid CF – Girona FC 

Alineacions

Real Valladolid CF.- Kepa; Moyano, Juanpe, Hermoso, Nikos; Guzmán, Rubio, Leao, Mojica; Óscar, Roger.

Girona FC.- Becerra; Javi Álamo, Lejeune, Alcalá, Kiko Olivas, Clerc; Pere Pons, Granell; Eloi; Cristian Herrera, Mata.

Sancionats: – | –

Lesionats: Villar, Tiba |-