Gisela y el libro mágico | Diari Català
Foto: Facebook Gisela y el libro mágico

En l’obra l’actriu i cantant Gisela representa els mítics temes musicals de Disney 

Gisela Lladó és considerada una de les veus més dolces del país i una de les més estimades pel públic infantil. Coneguda per la seva participació a la primera edició d’ ‘Operación Triunfo’ al 2001, la cantant té una àmplia experiència en musicals i ha estat una de les veus dels grans èxits de Disney a l’Estat Espanyol, a partir d’aquest cap de setmana tornarà a sortir de gira amb l’obra ‘Gisela y el libro mágico’.

En aquest espectacle, la quitxalla hi pot trobar les grans cançons de les pel·lícules d’animació de Disney com les de ‘La bella y la bestia’, ‘El Rey León’, ‘La Sirenita’, ‘Peter Pan’, ‘Mary Poppins’ ‘Aladdín’ o el gran èxit ‘Déjalo’ de la banda sonora de ‘Frozen’.

Dins de ‘El libro mágico’ la cantant dóna vida a Gisel la protagonista de la història, i l’acompanyen entre d’altres la presentadora Elsa Anka, que donarà vida a la bruixa Malèfica o Octavi Pujades, vist en sèries com ‘La Riera’ o ‘El cor de la ciutat’, que serà el bruixot que donarà un cop de mà a Gisel.

Aquests dies l’espectacle se’n va de gira i el dissabte 16 visitarà el teatre La Sala de Rubí; el diumenge 17 al teatre l’Amistat de Mollerussa; el dissabte 23 a la Sala Cal Soler de Sant Vicenç de Castellet; el diumenge 24 al Teatre Municipal de Piera; el dissabte 30 al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet o el diumenge 31 a La Fàbrica de Cabrils.

La cantant Gisela fa dos anys que puja a sobre els escenaris amb ‘El libro Mágico’, estrenada al Teatre Borràs ha estat un dels éxits de la cartellera nadalenca les dues últimes temporades. Aquesta no serà la primera gira que es fa d’aquest espectacle ja que l’any passat va visitar diverses ciutats espanyoles com Madrid o Saragossa.