GloveOne VR, el primer guant de realitat virtual

  0
  GloveOne VR, el primer guant de realitat virtual | Diari Català

  GloveOne-Diari-Català

  GloveOne VR, el nou guant que et permet gaudir de la realitat virtual com mai ho havies pensat.

  A tots ens atreu la realitat virtual i som els primers a voler provar les experiències realistes i immersives, cada vegada més, que aquesta tecnologia ofereix en el present i promet per al futur. Però hi ha una tecnologia que va més enllà, la dels espanyols creadors de GloveOne VR, un guant que a més d’oferir sensacions visuals també ens permet tocar i sentir la realitat virtual.

  El projecte dissenyat i realitzat a Almeria es va mostrar el passat 27 d’octubre durant l’esdeveniment mensual sobre apps The App Date, que va tenir lloc una vegada més a l’Espai Fundació Telefònica. Concebut de cara a l’ús de la realitat virtual com a teràpia amb malalts, GloveOne VR és el primer guant en el món que ofereix sensacions tangibles del que es veu, com la pluja o el foc.

  Al capdavant del projecte es troben els seus creadors, Luis Castillo i Francisco Nieto, s’ha finançat a través de Kickstarter i actualment està en procés de preorder des de 199 euros. Entre les sensacions que promet fer-te sentir GloveOne VR, figuren les de pesos, textures diferents i sons. D’una forma més lírica, els creadors asseguren que “sents des del suau aleteig d’una papallona o l’impacte de les gotes de pluja a la intensitat d’un foc virtual.”

  La data de lliurament s’estima al febrer de 2016.