Golden State Warriors, victoria 50 en 55 partits - Diari Catala
En una nit de rècord per al seu equip Stephen Curry va deixar-ne un d'individual a l'abast | FOTO: REUTERS

Amb la seva victòria contra Atlanta Hawks els Golden State Warriors es converteixen en el primer equip que arriba a 50 triomfs en només 55 partits

En una campanya on no paren de batre rècords els Golden State Warriors van sumar-ne un més després de guanyar a Atlanta contra els Hawks. Els de la badia d’Oakland són l’equip més ràpid de la història de la NBA en arribar a les 50 victòries, després de fer-ho en tan sols 55 partits. Amb l’objectiu de superar el mític balanç dels Chicago Bulls de la temporada 95/96 (72-10) els homes d’Steve Kerr ja milloren la progressió del mític conjunt de Michael Jordan, que va arribar a la mateixa xifra en 56 duels.

Actualment el vigent campió de la NBA sembla no tenir rival i per això es marca objectius contra equips d’una altra època. Aquesta matinada els Golden State Warriors van superar als Atlanta Hawks al Philips Arena i van establir una marca de 50 victòries i 5 derrotes, fet que ningú havia aconseguit fins al moment. Els equips que més a prop s’hi havien quedat són precisament els Bulls als quals intenten superar (95/96 i 50-6), els d’un any després (96/97 i 50-7) i els Sixers de la 82/83 (50-7).

El gran objectiu no és un altre que igualar o millorar el rècord d’aquell mític conjunt, que va arribar al final de la temporada amb 72 victòries i 10 derrotes. Per aconseguir-ho els Golden State Warriors encara hauran de disputar 27 partits, 10 dels quals seran a domicili i 17 a l’Oracle Arena d’Oakland, on aquest any es troben invictes (24 triomfs, amb un balanç de 63-2 comptant tota la campanya anterior).

Stephen Curry lidera i apunta a més rècords

La victòria de Golden State Warriors va comptar amb una gran actuació d’un dels protagonistes habituals, Stephen Curry. El base va finalitzar amb 36 punts, 8 assistències i 6 rebots i ja té dues marques més a l’abast. Al proper partit podria igualar una de Kyle Korver, que va enllaçar 127 jornades de fase regular anotant com a mínim un triple (Curry en suma 126) i amb encara 27 enfrontaments pendents ja es troba a 26 triples de la màxima xifra de llançaments de tres anotats en una sola temporada (286), que va establir ell mateix.