Golejada per començar

0
El Barça va golejar a la primera ronda de la Copa del Rei
Ferrao és un dels jugadors importants de l'equip
El Barça va golejar a la primera ronda de la Copa del Rei
Ferrao és un dels jugadors importants de l’equip

El Barça Lassa passa per sobre del Agüimes Profiltek sense compasió (0-15)

Victòria incontestable del Barça Lassa a Gran Canaria davant el Agüimes Profiltek (0-15), en partit ccorresponent als setzens de final de la Copa del Rei. Els locals mai van tenir opcions, tal com demostra el marcador a la mitja part, on es va arribar al 0-9. La diferencia de categoria, ja que els canaris juguen dues divisions per sota, va ser la clau per a un Barça que passa a octaus de final amb molta solvencia. Dyego, Sergio Lozano i Ferrao, amb tres dianes cadascú, màxims golejadors del partit.

Va estrènyer des del començament el Barça i als cinc minuts de joc ja es trobava dos gols per sobre al marcador. Donat aquest panorama, Marc Carmona va realitzar rotacions i va donar minuts a joves com Juan Emilio.

Però els blaugranes van fer el salt de qualitat del minut 13 al 20, temps en el que van aconseguir set gols. El Barça era un huracà impossible d’aturar i els gols anaven caient l’un darrere l’altre. Només l’aturada del joc pel descans va permetre als locals respirar.

El Barça va frenar a la segona part, encara que els gols van seguir caient fins a arribar al 0-15 final. El jove Juan Emilio també es va apuntar a la festa fent un doblet. Ara, els blaugrana es veuran les cares la propera ronda amb el Magna Gurpea, equip que visita el Palau la setmana vinent.

FITXA TÉCNICA

Agüimes Profiltek FS: Dimas, Tony, Quinha, Abelito, Yoni –cinc inicial- Juan Mariano, Raúl, Josua, Palillo, Nacor, Luis y Gorka.

FC Barcelona Lassa: Cristian, Aicardo, Lozano, Lin, Wilde –cinc inicial-, Batería, Ferrao, Juan Emilio, Dyego, Gabriel y Tolrà.

Gols: 0-1, Lin (4′); 0-2, Dyego (5′); 0-3, Bateria (13′); 0-4, Lozano (14′); 0-5, Gabriel (15′); 0-6, Lozano (16′); 0-7, Dyego (17′); 0-8, Ferrao (18′); 0-9, Dyego (20′); 0-10, Batería (23′); 0-11, Ferrao (26′); 0-12, Lozano (28′); 0-13, Juan Emilio (32′); 0-14, Juan Emilio (38′); 0-15, Ferrao (38′).